SRBIN STAO U POLUFINALU MINHENA: Miomir Kecmanović izgubio posle velike borbe

Č. V.

30. 04. 2022. u 16:37

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Minhenu, pošto je izgubio posle velike borbe od Botika van de Zandšulpa sa 2:6, 7:6(4), 6:4.

СРБИН СТАО У ПОЛУФИНАЛУ МИНХЕНА: Миомир Кецмановић изгубио после велике борбе

FOTO: AP

Od početka sezone Miša igra fantastično i kruna tih partija bio bi meč za trofej, no to se neće desiti, jer je Holanđanin odigrao fantastičan meč i plasirao se u prvo ATP finale u karijeri.

Što se ovog meča tiče, viđena je velika borba koja je trajala dva sata i 53 minuta. Meč je idealno počeo za Kecmanovića, poveo je sa 2:0, ali se Van de Zandšulp vratio u set. Ipak, Miša je ponovo dodao gas, još dva puta rivalu oduzeo servis i stigao na korak do trijumfa.

U drugom segmentu meča viđena je rovovska borba. Teniseri su razmenili po dva brejka, pa je zbog toga morao da se igra taj-brejk.

Kecmanović je odlično počeo, poveo sa 2:0, ali onda se desio veliki pad. Holanđanin (40. na ATP listi) je vezao pet poena i set je brzo bio gotov, pa je odluka o putniku u finale morala da bude doneta u trećem setu.

Holanđanin se odmah sučio sa brejk loptama, to je spasao. Nakon toga je uspeo da oduzme servis Srbinu i povede sa 3:1. Miomir je izgubljeno vratio već u narednom gemu. Potom su igrači čuvali servis sve do desetog gema kada Van de Zandšulp napravio brejk iako je Srbin imao 40:15 i na taj način se domogao finala.

U meču za trofej igraće protiv pobednika duela Holger Rune (Danska) - Oskar Ote (Nemačka).

BONUS VIDEO: Đoković i Rubljov se tucali jajima pre početka meča

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!