PREMINUO MINO RAJOLA: Porodica čuvenog fudbalskog agenta potvrdila tužne vesti

Novosti online

30. 04. 2022. u 16:17

ČUVENI fudbalski agent Mino Rajola preminuo je u subotu u 54. godini, zvanično je objavila njegova porodica!

ПРЕМИНУО МИНО РАЈОЛА: Породица чувеног фудбалског агента потврдила тужне вести

Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Pre dva dana se pojavila informacija da je preminuo, ali je ubrzo stigao demanti te vesti. Ipak, srce Italijana koji je od januara bio u bolnici nije izdržalo, pa je nažalost njegova porodica na Tviteru objavila tužne vesti.

- Sa beskrajnom tugom delimo vest o smrti najbrižnijeg i sjajnog fudbalskog agenta koji je ikad postojao. Mino se borio do kraja sa istom snagom koju je iznosio i za pregovarački sto, da bi branio svoje igrače. Kao i inače, Mino nas je učinio ponosnim i to nikad nije shvatio. Mino je dirnuo toliko života kroz svoj rad i napisao novo poglavlje istorije modernog fudbala. Njegovo prisustvo će zauvek faliti. Minova misija, da fudbal postane bolje mesto za igrače, biće nastavljena sa istom strašću. Zahvaljujemo svima na velikoj podršci koju smo dobili tokom ovih teških vremena i molimo za poštovanje privatnosti porodice i prijatelja u momentu tuge - napisala je njegova porodica.

Rajola je važio za jednog od najuticajnijih agenata u svetu fudbala. Predstavljao je igrače kao što su Zlatan Ibrahimović, Pol Pogba, Marko Verati, Đanluiđi Donaruma, Erling Haland i Henrik Mhitarjan.

On je uticao na neke od najvećih transfera. Obavljao je glavnu ulogu u prelasku Halanda iz Salcburga u Dortmund, De Lihta iz Ajaksa u Juventus, Moize Kina iz Juventusa u Everton...

BONUS VIDEO: NAJGRUBLjE LIGE NA SVETU: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna