KAKVA SCENA: Noletovo super-slavlje tokom dramatičnog duela Đoković - Fokina (VIDEO)

Novosti online

12. 04. 2022. u 17:52

Novak Đoković i Alehandro Davidovič Fokina sastali su se u drugom kolu mastersa u Monte Karlu, a dramatičan meč počeo je da dovodi publiku do usijanja u drugom setu.

КАКВА СЦЕНА: Нолетово супер-славље током драматичног дуела Ђоковић - Фокина (ВИДЕО)

Twitter / srihariravi12

Đoković je u svom prvom nastupu posle duže vremena, još od eliminacije sa turnira u Dubaiju, jedinom nadmetanju na kome je učestvovao u 2022. godini, isprva delovao prilično nemoćno.

Trudio se jeste, borio i iskustvom i velikim ulaganjem truda, ali po vetrovitom vremenu Španac se bolje snalazio, osvojio prvi set, a u drugom poveo sa 3:0. Tada se desio jedan možda i kobni pad Fokine, koji se na momente ponašao kao fudbalski golman (često se bacao na tlo, praveći parade), ali je i pored toga 46. na ATP listi "prikočio" veliki Noletov nalet.

Izborio je taj-brejk, u njemu vodio sa 4:2, ali je Đoković iznova preokrenuo rezultat i izborio treći set.

A činjenicu da je, prvi put posle duže vremena, osvojio jednu deonicu na takmičarskom nastupu, srpski as je duhovito proslavio.

Stavio je prst na uvo, pogledao publiku u stilu "Ne čujem vas, može li to glasnije?", a kada se ionako glasna podrška dodatno uvećala, i on joj se pridružio, sada već tradicionalnim uzvikom oduševljenja:

Završnicu dramatičnog meča Novak Đoković - Alehandro Davidovič Fokina možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!