"NOLETOVO SAMOPOUZDANJE NIJE VELIKO!" Autsajder priredio teniski šok, pa objasio kako je pred njim "pao" Novak Đoković

Novosti online

12. 04. 2022. u 18:41

Novak Đoković i Alehandro Davidovič Fokina sastali su se u drugom kolu mastersa u Monte Karlu, a konačan rezultat nije bio onakav kakvim su se nadali Noletovi navijači.

НОЛЕТОВО САМОПОУЗДАЊЕ НИЈЕ ВЕЛИКО! Аутсајдер приредио тениски шок, па објасио како је пред њим пао Новак Ђоковић

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković je protiv Fokine doživeo poraz, i to u svom prvom nastupu posle duže vremena, još od eliminacije sa turnira u Dubaiju, jedinom nadmetanju na kome je učestvovao u 2022. godini.

A dok je Nole brzo napustio teren, uz aplauz publici, Španac se ovako obratio javnosti s igrališta:


- Ovo je veoma poseban osećaj. Mislim, ja sam odrastao gledajući Noleta! Bio sam njegov veliki fan, gledao svaki njegov meč, svaki teniski turnir na kome je bio. I sad, pobediti ga, ovde u Monte Karlu, pred punim tribinama i to dok je on najbolji na svetu... ma, uživao sam u svakom trenutku, najpre je rekao 46. igrač sveta.


Gotovo u dahu je dodao sledeće:


- Znate, znao sam da Đoković nije igrao dugo i da baš iz tog razloga nema samopouzdanja kakvo ga inače krasi. Zato sam krenuo od prvog poena vrlo agresivno. Da li sam izgubio ritam posle one povrede (u finišu drugog seta)? Ne, nisam! Kada sam tu deonicu izgubio, jeste mi bilo teško, u psihološkom smislu, ali ja radim dosta na tome da se vratim u meč kakav god da je ishod. Da budem spreman za teniski rat bilo da izgubim prvi ili drugi set, zaključio je Fokina pre nego što se uputio u svlačionicu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024