DA LI NOVAKA NAPUŠTAJU SPONZORI? Oglasio se Đoković i razrešio dileme

Tanjug

28. 03. 2022. u 19:55

Direktor Serbia opena Đorđe Đoković je otkrio da njegov brat Novak neće izgubiti spoznore zbog svoje odluke da se ne vakciniše.

ДА ЛИ НОВАКА НАПУШТАЈУ СПОНЗОРИ? Огласио се Ђоковић и разрешио дилеме

FOTO: AP

Najmlađi Novakov brat ističe da najbolji teniser na svetu ne bi trebalo da ima porbleme iako je nedavno “Pežo” raskinuo saradnju sa najboljim igračem sveta.

– Ne verujem da će imati problema sa sponzorima. Novak je ljudina, sportista, željno iščekuje povratak i nadamo se da će taj povratak da bude još bolji nego u Dubaiju – rekao je Đorđe Đoković pred učešće njegovog brata na mastersu u Monte Karlu za dve nedelje.

Posle Monte Karla Novaka očekuje nastup na Serbia Openu koji se igra od 18. do 24. aprila, a na kome će Đoković pokušati da dođe do trećeg trofeja, prvog od kada je turnir ponovo pokrenut.

- Dolaze još i Tim, Karacev, Hačanov, Rubljov, svi najbolji domaći teniseri, Monfis, Fonjini... Biće pune tribine na Serbia Openu, imamo kapacitet od oko 8.500 sedećih mesta i pokrenuli smo akciju gde jedna karta znači jedno posađeno drvo. Očekujemo da ćemo posaditi 30.000 stabala - rekao je Đorđe Đoković za TV Prva.

FOTO: TC Novak

 

Poručuje da se Novakom ima "bratski odnos" i da je posao poslednja tema, ali...

- Od Novaka jedino želim samo da učestvuje na turniru i s vremena na vreme ga izveštavam, njemu je drago što Beograd dobija dobar turnir - zaključio je Đorđe Đoković.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024