KECMANOVIĆ GAZI KROZ MAJAMI: Srpski teniser očitao lekciju devetom igraču sveta

Č. V.

26. 03. 2022. u 21:34

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović nastavio je sa sjajnim igrama ove sezone. On je u drugom kolu Mastersa u Majamiju pobedio devetog igrača sveta Feliksa Ože-Alijasima sa 6:4, 6:2.

КЕЦМАНОВИЋ ГАЗИ КРОЗ МАЈАМИ: Српски тенисер очитао лекцију деветом играчу света

Foto: EPA-EFE/JOHN G MABANGLO

Momak iz Beograda je drugi put u svega nekoliko dana uspeo da savlada dva igrača iz Top 10 svetske rang liste. Ovaj 22-godišnjak je u Indijan Velsu bio bolji od Matea Beretinija (6. na ATP listi).

Kecmanović je osokoljen dobrim rezultatom u "kalifonijskoj pustinji" gde je ispao u četvrtfinalu od kasnijeg šampiona Tejlora Frica došao na Floridu i nastavio da deli teniske lekcije.

Srbin se latio četkice i pastele i počeo je da crta po terenu. Bio je ubedljiv protiv Kanađanina konije imao rešenje za njegove poteze i udarce. Miomir je već na startu imao dve brejk lopte koje nije iskoristio. Ipak, propušteno je uspeo da nadoknadi u sedmom gemu kada je oduzeo servis rivalu. Odmah je pokušao da uzvratio 21-godišnjak iz Montreala, ali je 48. igrač sveta uspeo da spase četiri brejk prilike i potom mirno privede set kraju.

Drugi deo meča protekao je u totalnoj dominaciji Kecmanovića. Dva puta je oduzeo servis Feliksu i to oba puta bez izgubljenog poena. Ovaj duel je trajao jedan sat i 35 minuta.

Srpski teniser će u trećem kolu igrati protiv pobdnika meča Albert Ramos Vinjolas (Španija) - Sebastijan Korda (SAD).

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a