"NOVAČE, ZAŠTO?" Jurio si 15 godina to, pa si završio u blatu zbog vakcine

Novosti online

16. 02. 2022. u 12:59

NOVAK Đoković je rešio da se oglasi prvi put posle deportacije iz Australije i odmah pokrenuo lavinu komentara.

НОВАЧЕ, ЗАШТО? Јурио си 15 година то, па си завршио у блату због вакцине

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

I dok su ga iz Amerike napadali, oglasio se prvi teniser koji brani Đokovića, a sada smo imali i prvu raspravu teniskih velikana zbog Srbina!

Naime, Patrik Mekinro, nekadašnji teniser i aktuelni stručni teniski konsultant, prokomentarisao je poslednji intervju najboljeg igrača sveta.

- Jasno je da je Novak Đoković najbolji teniser sveta, najbolji teniser svih vremena kog sam ja gledao. Ali on je u Australiji dozvolio da ne uradi ono što je radio do sad - rekao je Mekinro posle Novakovog intervjua za Bi-Bi-Si.

Foto: AP

 

Evidentno je i da je Patriku žao što Novak nije igrao u Melburnu.

- Gledajte, on je proveo poslednjih 10 do 15 godina u jurnjavi za Rodžerom Federerom, u jurnjavi za Rafaelom Nadalom. Konačno ih je stigao i bio je spreman da projuri pored njih. A sada je zaglavljen u blatu jer je odlučio da se ne vakciniše - zaključio je Patrik Mekinro.

Međutim, te reči nisu baš prijale Polu Meknamiju, bivšem australijskom teniseru i čoveku koji je u dublu svojevremeno osvojio četiri grend slem trofeja. On je nekoliko puta stao u Novakovu odbranu, a to je učinio i sada, odgovorivši Mekinrou na Tviteru.

- Dragi Patriče, Novak nije proveo svoj život jureći Federera i Nadala, on je samo bio svoj i nastavlja to da bude. To je deo koji nedostaje mnogima koji ne mogu ili ne žele da ga vide - poručio je Meknami.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a