NAVIJAČI NOVAKA ĐOKOVIĆA OČAJNI: Nadalov trener likuje - "Srbin nema izlaz"

Novosti online

04. 02. 2022. u 08:18

BIO je otpisan, razmišljao je da završi karijeru, Novak Đoković je razmišljao samo o Aleksandru Zverevu i Danilu Medvedevu, a onda se pojavio famozni Melburn i Rafael Nadal je otišao opet u visine.

НАВИЈАЧИ НОВАКА ЂОКОВИЋА ОЧАЈНИ: Надалов тренер ликује - Србин нема излаз

Tanjug/AP

Neočekivano Španac je opet teniser o kome se najviše priča, GOAT koji je jedini osvojio 21. grend slem, Rodžer Federer i Novak Đoković imaju po 20. I kako stvari stoje, Nadal će i na Rolan Garosu biti glavni kandidat za trofej.

Juče se pojavila informacija da u Pariz neće moći niko ko se ne vakciniše. Odmah su krenula nagađanja šta će biti sa Đokovićem. Prema izjavi eminentnog španskog novinara Hose Manuela Amorosa Srbin ne namerava da se vakciniše u skorije vreme, što znači da ga nećemo gledati ni na Rolan Garosu.

Španci već trljaju ruke. Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, likuje, što se može videti u izjavama za španske medije, gde ističe da je Novakova karijera u opasnosti.

- Ne mislim da je 21. grend slem titula Nadala primorala Đokovića da se vakciniše. Ako se Novak ne vakciniše, u ozbiljnoj je opasnosti da više ne igra nijedan grend slem i odustao bi od toga da nastavi karijeru za koju je toliko radio i borio se. Mislim da Đoković nije protiv vakcine, ali je odlučio da je ne primi. Njegova karijera je u ozbiljnoj opasnosti ako se ne vakciniše - naveo je Moja i ostavio Đokovićeve navijače u očaju. 

Moja, nekadašnji osvajač Rolan Garosa i prvi teniser sveta, kao trener je sa Rafom došao do ukupno sedam grend slem titula i nemaju nameru tu da se zaustave.

- Rafin veliki cilj za ovu godinu je Rolan Garos i moramo da učinimo sve što je moguće da tamo stigne na najbolji mogući način. Ako je zdrav, on je jedan od favorita, ali ima još nekoliko meseci i mnogih događaja između toga.

Podsećanja radi, Novak Đoković je juče bio gost kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića i poručio je da će narednih dana izaći sa kompletnom pričom u javnost, kada će biti mnogo jasnije i šta će se dešavati u nastavku karijere trenutno prvog igrača sveta.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili