NESTVARNA PODRŠKA ĐOKOVIĆU: Novakovo ime odzvanja ulicama Buenos Ajresa! (VIDEO)

Novosti online

20. 01. 2022. u 16:23

ZANIMLjIV video snimak dolazi nam iz Argentine, a tiče se Novaka Đokovića.

НЕСТВАРНА ПОДРШКА ЂОКОВИЋУ: Новаково име одзвања улицама Буенос Ајреса! (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Nakon što je Novak deportovan iz Australije sve veća podrška stiže srpskom teniseru iz celog sveta.

Nije Đokoviću pomoglo ni to što je imao celokupnu dokumentaciju za ulazak u zemlju, nije mu dozvoljeno da brani titulu u Melburnu.

Ipak, njegova borba nije prošla neopaženo, a širom sveta na protestima ljudi koji se protive vakcinaciji skandira se njegovo ime.

Rezoluciju o podršci Noletu izneli su u Skupštini Paragvaja, a to nije jedina južnoamerička država koja podržava srpskog tenisera.

Naime, u Buenos Ajresu se redovno održavaju protesti građana protiv uvođenja obaveznih kovid propusnica, a pošto je Novak Đoković za njih postao jedan od simbola borbe za slobodan izbor, na protestu su bili i rekviziti posvećeni srpskom teniseru, dok se takođe moglo čuti i skandiranje njegovog imena i prezimena.

Podsećamo, Federalni sud Australije koji je deportovao Novaka Đokovića konačno je posle četiri dana ćutanja objasnio razloge zbog kojih je odbijena žalba na ukidanje vize.U međuvremenu se pojavila i vest da će Đoković tužiti Vladu Australije i tražiti odštetu od 3,8 miliona evra zbog lošeg tretmana.


BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!