ЂОКОВИЋ СПРЕМА ПАКЛЕНУ ОСВЕТУ: Новак ће тужити Аустралијанце, тражи "ненормалну" одштету

Новости онлине

20. 01. 2022. у 06:23

НОВАК Ђоковић се не предаје! Тражили сте, гледајте, Аустралијанци ће баш зажалити што су се тако понашали према најбољем тенисеру света.

ЂОКОВИЋ СПРЕМА ПАКЛЕНУ ОСВЕТУ:  Новак ће тужити Аустралијанце, тражи ненормалну одштету

EPA-EFE/DIEGO FEDELE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Наиме, Србин планира да тужи Владу Аустралије због лошег третмана који је имао откако је ушао у ту земљу, открива британски "Сан" који наводи да је Новак у сталном контакту са својим адвокатима у Аустралији и да ће од поменуте Владе тражити одштету од 3,8 милиона евра.

- Добро је познато да Новак и његова породица сматрају да је био лоше третиран током карантина у хотелу у Мелбурну. Његова мајка је открила како је соба била пуна инсеката. Држали су га као затвореника - наводно су речи извора блиског његовом агенту Адоарду Артладију, а које преноси "Сан."

Острвски таблоид наводи да у суму од 3,8 милиона улази и новчана награда коју би Новак освојио да је одбранио Аустралијан опен, а није могао да се такмичи с обзиром на то да му је министар за имиграције Алекс Хок укинуо визу и поред победе Србина на првом саслушању и пуштања из притвора.

Подсећања ради, Ђоковић је, као деветоструки победник Аустралијан опена, доживео да буде протеран из Аустралије јер није уродила плодом његова жалба на одузимање визе од стране министра за имиграције Алекса Хока, али се приликом суђења на Савезном суду десио и један скандал који је многима промакао.

Срамота коју им Новак неће опростити

Правни заступник министра Хока Стивен Лојд образлагао је зашто је дошло до одузимања визе и успут наводио и неке неистине (попут "лошег утицаја Ђоковића", који се огледа и у томе "да се у његовој земљи мање од половине становништва вакцинисало"). А онда је уследила и невероватна тврдња правног заступника министра Хока.

У једном тренутку је изговорио следећи аргумент због ког Ђоковића треба протерати, односно због чега је он опасан за ред у Аустралији:

- Поједине групе које се противе вакцинацији чак сматрају Ђоковића херојем, или иконом слободног избора! Ето, то су неки од детаља због којих је министар Хок и донео одлуку о одузимању визе.

Занимљиво ће бити видети наставак саге на релацији Ђоковић и "кенгури", изгледа да је оно у Мелбурну био само први чин, а коначни обрачун је пред нама, епилог никоме није познат...

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)