PRVE NOVAKOVE FOTOGRAFIJE SA KALEMEGDANA: Đoković na Bogojavljenje posetio crkvu Ružicu i pokazao pravu hrišćansku vrlinu (FOTO)

Novosti online

19. 01. 2022. u 11:48

NOVAK Đoković se prvi put pojavio u javnosti od dolaska iz Australije, odakle su ga lokalne vlasti proterale jer "predstavlja opasnost za tamošnje zdravlje i red".

ПРВЕ НОВАКОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ СА КАЛЕМЕГДАНА: Ђоковић на Богојављење посетио цркву Ружицу и показао праву хришћанску врлину (ФОТО)

Tanjug/AP

On je na hrišćanski praznik praznik Bogojavljenja  otišao na Kalemegdan, gde je prisustvovao liturgiji u crkvi Ružica.

- Jutros je na molitvi u našoj crkvi bio i Novak Đoković. Neprimetno, u poslednjem redu - objavljeno je na Instagram profilu crkve Ružice, uz fotografiju najboljeg tenisera sveta koji, kako to i priliči pravoslavnom hrićaninu, stoji skromno u dnu crkve i ni po čemu se ne ističe od ostalih vernika.

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković o kome danas bruji svetska štampa zbog informacije da poseduje firmu koja se već dve godine bori da pronađe lek za koronu, ali i šta se dešava u vezi sa Australijan openom 2022, koji je počeo u ponedeljak bez branioca titule.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna