UDARA SE PO GLAVI: Nik Kirjos video presudu Novaku Đokoviću

Novosti online

16. 01. 2022. u 11:12

NOVAK Đoković je u noći za nama saznao na Saveznom sudu u Melburnu da ne u Australiji već će iz nje biti deportovan, a na to je vrlo emotivno reagovao njegov, godinama već, veliki rival.

УДАРА СЕ ПО ГЛАВИ: Ник Кирјос видео пресуду Новаку Ђоковићу

Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Dugo je najveći "Novakomrzac" među teniserima, Nik Kirjos, umeo i te kako da oplete po Noletu, njegovim potezima, ponašanjima, razmišljanjima, ali...

Australijanac je, kada je video šta njegova država radi najboljem igraču sveta, rešio da stane u Đokovićevu zaštitu i to dva puta.

Najpre prošle sedmice, u emisiji "Bez granica" u kojoj učestvuje sa još dva sagovornika, ujedno sunardonika, a uradio je to i ove subote, i to u iznova fantastičnom obraćanju javnosti.

A kada je u nedelju Kirjos saznao da je Savezni sud Australije presudio da se Đoković deportuje, odnosno da na snazi ostane odluka ministra za imigracije, australijski teniser je na društvenim mrežama samo grafički predstavio - udaranje rukom o čelo, u smislu "Da li je moguće da su mu ovo uradili?!".

Uz to, Kirjos je "retvitovao" i jednu poruku na Tviteru na kojoj je naveden segment potresnog obraćanja koje je Novak Đoković uputio javnosti posle presude.

Podsetimo, Kirjos je u pomenutoj emisiji istakao da je Noletu u ovoj situaciji potrebno razumevanje, podrška, pa tome dodao "E, a on podršku dobija - od mene?! Mislim, koji k*** se dešava (drugima)?!, bez dlake na jezike je tada rekao australijski teniser.

Imajući u vidu ovakve njegove stavove, možda i ne čudi što je Novak Đoković baš Niku Kirjosu poslao privatnu poruku, i to prilično dirljivu.

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković i šta se dešava u vezi sa Australijan openom 2022, koji počinje ovog ponedeljka, 17. januara bez branioca titule.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri