"ПРЕ НЕГО ШТО ИСПАЛИТЕ СВЕ МЕТКЕ У МЕНЕ..." Откривена потресна приватна порука Новака Ђоковића

Д. Н.

15. 01. 2022. у 14:16

ДА ли ће Новак Ђоковић остати у Аустралији или бити депортован, је и даље једна од највећих мистерија, а док се чека коначна одлука, у ноћи између суботе и недеље по нашем времену, а можете да је пратите уживо на порталу "Новости", откривена је једна потресна Нолетова приватна порука.

ПРЕ НЕГО ШТО ИСПАЛИТЕ СВЕ МЕТКЕ У МЕНЕ... Откривена потресна приватна порука Новака Ђоковића

ФОТО: ЕПА

Њу је открио нико други до, годинама уназад, највећи "Новакомрзац" међу тенисерима, Ник Кирјос.

Аустралијанац који је, када је видео шта његова држава ради најбољем играчу света, решио да стане у Ђоковићеву заштиту.

И, урадио је то и прошле недеље, у емисији "Без граница" у којој учествује са још два саговорника, а урадио је то и ове суботе. 

У изнова фантастичном обраћању јавности, Кирјос је овом приликом открио и да му се Новак Ђоковић јавио путем Инстаграма.

Youtube / No boundaries podcast

- Новак ме је лично контактирано на Инстаграму и рекао "Хвала што се заузимаш за мене". Није баш очекивао да ћу од свих колега баш ја да изађем у медије и станем уз њега, започео је аустралијски тенисер са изношењем детаља из преписке са најбољим тенисером света.

А онда је Кирјос, који је тренутно у самоизолацији, јер се инфицирао новим коронавирусом, нагласио колико би Новак само волео да људи (пре свега у Аустралији) пробају да схвате шта се дешава, уместо да га стрељају без да се у разлоге за то упуштају.

- Ево, прочитаћу вам од речи до речи шта ми је Ђоковић о томе написао. Пише овако: "(Људи), пробајте да заправо схватите целу ситуацију, и да притом имате бар мало објективности, уместо да испалите одмах све метке. На томе (што си, Кирјосе, размислио о целој ситуацији) сам ти захвалан, открио је аустралијски тенисер.

Останите уз "Новости спорт" и први сазнајте најновије вести о томе шта Новак Ђоковић доживљава у Аустралији и шта га чека у вези са Аустралијан опеном 2022, који почиње овог понедељка, 17. јануара.

БОНУС ВИДЕО: Новак Ђоковић није међу троје тенисера с највећом зарадом у 2021.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Како је Видић васпитао распуштеног Балотелија (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Како је Видић ''васпитао'' распуштеног Балотелија (ВИДЕО)

НЕМАЊА Видић је познат као момак без страха, никад није избегавао дуеле, главом је ишао где други нису смели ногом, а својевремено је ушао и у дуел са ''лудим Италијаном'' Мариом Балотелијем.

28. 09. 2023. у 12:21

Коментари (5)

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу