NE SLUTI NA DOBRO: Iz ponuda kladionica "skinut" meč Đokovića i Kecmanovića (FOTO)

Novosti online

15. 01. 2022. u 10:18 >> 10:19

DOK čekamo zvaničnu odluku Federalnog suda u Australiji da li će Novak Đoković biti deportovan dolaze vesti iz minuta u minut.

НЕ СЛУТИ НА ДОБРО: Из понуда кладионица скинут меч Ђоковића и Кецмановића (ФОТО)

FOTO: TSS/Neda Miletić

Iako na zvaničnom rasporedu Australijan opena još uvek stoji da će Novak Đoković igrati protiv Miomira Kecmanovića u ponedeljak sa liste pojedinih kladionica u Srbiji taj meč je "skinut" iz ponude, pod obrazloženjem da je odložen.

To dodatno zabrinjava navijače koji već danima strepe hoće li Novak Đoković dobiti priliku da brani titulu i krene u pohod na 10. titulu u Australiji.

Na ponudi sajta specijalizovanog za sportske rezultate Fleš skor pored imena dvojice srpskih tenisera stoji da je meč otkazan.

FOTO: Priintskrin

Podsetimo, odluka o tome hoće li Novak Đoković biti deportovan ili će po drugi put, ovoga puta pred Federalnim sudom pobediti državu Australiju, biće doneta kasno večeras po našem vremenu, negde oko ponoći.

Navijače u svakom slučaju brine to što je meč skinut sa ponude kladioničarskih sajtova. Posebno obrazloženje da se Novak Đoković povukao sa turnira...

Ostanite i dalje uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)