DOSTA VIŠE, ČOVEČE: Australijski političar ponovo napada Đokovića

Novosti online

13. 01. 2022. u 11:26

AUSTRALIJSKI političari svakodnevno peru ruke od krivice za cirkus koji su napravili sa Novakom Đokovićem, a dežurni kritičar srpskog tenisera je Danijel Endrjuz, predsednik vlade Viktorije.

ДОСТА ВИШЕ, ЧОВЕЧЕ: Аустралијски политичар поново напада Ђоковића

Tanjug/AP

On je još jednom odlučio da se oglasi. Istakao je da je Australijan open veći od svih, pa i Novaka.

- Samo se vakcinišite. To je ono što sam ja uradio, to su uradila moja deca. To je ono što je uradilo 93 odsto naše zajednice. Morali smo da donesemo neke teške odluke da bismo došli do tih brojeva. Australijan open je veći od bilo koje osobe, baš kao što je bezbednost naše zajednice veća od bilo kog pojedinca.

Odapeo je strelicu potom ka Novaku Đokoviću i federalnoj Vladi Australije.

- Australija ima politiku da ne dozvoljava nevakcinisanim ljudima da uđu u zemlju. Vlada treba da objasni kako je do toga došlo. I ovo je opet bio debakl. Novak Đoković je bio potpuno svestan da je stav australijske vlade da biste dobili ovu vizu to da ste u potpunosti vakcinisani. Kako je ta viza uopšte izdata? To je nešto na šta ova vlada nije odgovorila i nešto zbog čega Australijanci vrte glavom. Ova vlada je doživela grend slem neuspeha. Nije bila uspešna u praćenju, testiranju, vakcinama i namenski napravljenom karantinu. Sada na to dodajemo i grend slem i debakl sa Novakom Đokovićem, koji izaziva ogromnu međunarodnu sramotu - zaključio je Endrjuz.

BONUS VIDEO: Poznati širom sveta oduševljeni pobedom Novaka Đokovića na sudu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!