ĐOKOVIĆ JE NAMA POMOGAO, BUDIMO LJUDI: Ponovo se oglasio Kirjos porukom podrške Novaku!

Novosti online

08. 01. 2022. u 10:46

NIK Kirjos je još jednom glas razuma u Australiji. Pozvao je ljude da se bolje ophode prema najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

ЂОКОВИЋ ЈЕ НАМА ПОМОГАО, БУДИМО ЉУДИ: Поново се огласио Кирјос поруком подршке Новаку!

Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Od momenta kada je priznao da ima medicinsko izuzeće od vakcinacije, Novak Đoković je neprijatelj broj jedan navijača u Australiji.

Srbinu je zabranjen ulazak u zemlju, nakon što mu je ukinuta viza, i on se trenutno nalazi u izbegličkom hotelu u karantinu.

- On je nama pomogao. Tokom požara nam je pružio podršku. Brzo zaboravljamo, ili mediji brzo zaboravljaju. On nije morao da nam pomogne tada. Većina sportista ne bi, oni su sebični. Ja to ne zaboravljam... Zbog toga želim da ponovo kažem da moramo da budemo bolji, rekao je Kirjos.

Na pitanje novinara da li je pokušao da kontaktira srpskog tenisera, Australijanac je odgovorio:

- Ne znam da li razgovaramo... Šalu na stranu. Novak i ja smo bili prijatelji, trenirali smo zajedno. A onda su nas mediji razdvojili. Neke stvari su bile 'prenaduvane' i situacija je 30 puta gora nego što je to zaista bila. Sećam se da je Novak bio jedan od retkih igrača koji mi je prišao i rekao mi da mu se slobodno obratim ako mi je nešto potrebno, da želi da mi pomogne.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!