NOVAK Đoković ne može da dobije privilegije? Tek što su ove srede organizatori prvog grend slema u kalendarskoj godini potvrdili da će Novak Đoković učestvovati na predstojećem Australijan openu, zamenik premijera Viktorije Džejms Merlino našao je za shodno da opet "podseti" najboljeg tenisera sveta da će mu nastup biti omogućen samo ako je vakcinisan!

Komentari (2)

Soko

08.12.2021. 14:34

Novak netreba da učestvuje na AO.Razlog je što ne poštuju vladavinu prava da svako može da odlučuje o svojoj sudbini.Oni su oduzeli pravo svojim sportistima pravo da učestvuju na OI u Kini.Veoma je bitno pokazati tim Američkim podguznim muvama da se svet ne vrti oko njih.Ako Nole neigra videće kakva će im posećenost biti na turniru.

Boaparta

08.12.2021. 14:49

Samo slepcu nije jasno i nevidi da nije problem u vakcini nego da se onemogući Novak da dođe do 21 GS a, jer je ove idiote slepce, gomile kretena i belosvetskih hohštaplera nazvao pravim imenom i javno im se suprostavio rekavši "E sad će mali od Srbije da im pokaže..." Ne bi me iznenadilo i da ga diskvalifikuju na gaf da polomi reket.