ĐOKOVIĆ JE SABOTIRAN NA "UKLETOM" MASTERSU: Ovo se Srbinu ne dešava slučajno

Novosti online

21. 11. 2021. u 16:06

NOVAK Đoković ni šestu godinu uzastopno neće osvojiti završni Masters.

ЂОКОВИЋ ЈЕ САБОТИРАН НА УКЛЕТОМ МАСТЕРСУ: Ово се Србину не дешава случајно

Tanjug/AP

Srbin je u polufinalu Torina poražen od Saše Zvereva, ali ponovo je doživeo nepravdu koju ATP prema njemu pravi već godinama.

Sigurno, ovo nije slučajno. Samo 2017. godine najbolji teniser sveta se nije kvalifikovao na turnir jer je bio povređen, ali svih ostalih pet godina učinjena mu je nepravda koja je mnogima promakla.

Naime, Novak se uvek nalazio u grupi koja druga počinje mečeve što je značilo da kada stigne ako želi da stigne do polufinala igra dan za danom dok njegov protivnik ima dan odmora.

Tako je bilo i ovog puta Novak je u petak odigrao poslednji meč grupne faze protiv  Kamerona Norija, a duel je počeo u 21:10. 

Odmah u subotu, takođe u večernjem terminu Đoković je igrao polufinalni meč protiv Zvereva, dok je Nemac ruskog porekla imao dan više odmora.

I tako pet puta u nazad, teško je verovati da je slučajno, pre da nameštaju kockice, kako bi Srbinu otežali put do naslova i opet su uspeli. Peti put uzastopno. Ruku na srce i Zverev je odigrao maestralan meč, ali sa danom više odmora i svežijim Novakom pitanje je da li bi to bilo dovoljno Nemcu za finale.

BONUS VIDEO

 



 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju