NOVAK NIJE MOGAO DA DOBIJE VEĆU POHVALU: "Ako to nije najbolja godina u tenisu"...

Novosti online

12. 11. 2021. u 17:53

PETI teniser sveta, Andrej Rubljov, imao je sezonu za pamćenje, a nada se da će na ATP finalu u Torinu otići još korak dalje.

НОВАК НИЈЕ МОГАО ДА ДОБИЈЕ ВЕЋУ ПОХВАЛУ: Ако то није најбоља година у тенису...

foto: Tviter/atptour

Ruski teniser osvrnuo se na prvo učešće na završnici ATP tura. Igraće u grupi sa Novakom Đokovićem, Stefanosom Cicipasom i Kasperom Rudom, a Rus je došao sa namerom da pokaže sve što zna.

- Igraću prvi put u Torinu, a drugi put na Završnom mastersu. Ne znam, samo želim da uživam u momentu, da pokažem najbolju igru, konačno će biti potpuno ispunjene tribine, pa želim da osetim tu atmosferu na svakom meču. Želim da uživam i dam sve od sebe, videćemo šta će desiti. Čekao sam ovaj trenutak tako dugo i samo želim da uživam, rekao je Rubljov za "Nova.rs". 

Sa velikim uvažavanjem govorio je o Novaku Đokoviću. 

- Novakova sezona je jedna od najboljih u istoriji, mislim, osvojiti tri grend slema u jednoj godini i finale u četvrtoj i doći do polufinala Olimpijskih igara iste godine… Mislim, ako to nije najbolja godina u istoriji tenisa, sigurno je jedna od najboljih.

Otkrio je Rubljov da je nekoliko treninga imao sa Đokovićem i da se nisu družili dalje od teniskog terena. 

- Nikada nisam proveo mnogo vremena sa Novakom, pa ga ne poznajem toliko dobro. Obično je to „Zdravo“, „Kako si“ ili prosto treniramo zajedno. Nikada ne provodimo vreme pričajući o nečemu drugom, završio je Andrej Rubljov.

BONUS VIDEO - Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati