"POGLEDAJTE ĐOKOVIĆEVU ŽENU I SVE ĆE VAM BITI JASNO": Italijanski teniser pričao o velikoj trojci, pa otkrio zanimljive detalje

Novosti online

04. 10. 2021. u 10:05

IZA uspešnog čoveka stoji uspešna žena. Narodna poslovica koja važi u svim segmentima života, pa i u sportu.

ПОГЛЕДАЈТЕ ЂОКОВИЋЕВУ ЖЕНУ И СВЕ ЋЕ ВАМ БИТИ ЈАСНО: Италијански тенисер причао о великој тројци, па открио занимљиве детаље

Foto: EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

Ako je verovati rečima legendarnog italijanskog tenisera Paola Bertolučija, koji se proslavio tokom sedamdesetih godina prošlog veka.

On smatra da uspeh Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala stoji u pronalaženju pravih supruga.

- Važno je pronaći pravu ženu. Pogledajte samo njih trojicu. Federer je sa teniserkom, kao Beretini, Đoković je svoju ženu upoznao u školi, a Nadal još kao dete. U suprotnom rizikujete da prođete kao Borg - uporedio je Bertoluči njih sa još jednom teniskom legendom Bjernom Borgom.

Bertoluči je nastavio da hvali Novaka Đokovića, koji mu je najdraži od "velike trojke" svetskog tenisa, kazavši da kada neko osvoji tri grend slema u nizu i dođe do finala četvrtog, jasno je u kakvoj je prednosti u odnosu na ostale.

- Federer je tenis. Svi smo mi 'federeristi', ali je Đoković iz 2013. i u poslednjih godinu i po dana najjači teniser svih vremena. On i Nadal su zadržali mentalni i takmičarski ritam koji ja nisam mogao da održim ni pet minuta - iskreno je zaključio šarmantni Bertoluči za italijanski list "Korijere del Veneto".

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda