ĐOKOVIĆA NAPAO BIVŠI TRENER: Novakov bes je blokirao njegov um! Izgubio je glavu jureći ZLATNI SLEM

Novosti online

16. 09. 2021. u 08:49

KREG O'Šenesi, teniski trener i analitičar, nije bio blagonaklon prema Novaku Đokoviću posle poraza na Ju-Es openu.

ЂОКОВИЋА НАПАО БИВШИ ТРЕНЕР: Новаков бес је блокирао његов ум! Изгубио је главу јурећи ЗЛАТНИ СЛЕМ

FOTO: Tanjug

Podsećanja radi, Novak je izgubio u finalu od Danila Medvedeva sa 3-0, a O’Šenesi, koji je nekada bio deo Đokovićevog štaba, bio je oštar prema Srbinu.

Nije se Kregu dopalo Novakovo ponašanje pri izlivu besa, a onda je ušao u prepirku sa pratiocima.

- Đoković je besan, udario je lopticu koliko je jače mogao. Dečak koji skuplja loptice našao se na liniji vatre i pomerio se u poslednjoj sekundi. Za sekund je izbegnuta katastrofa. Novak je besan, nefokusiran, noćna mora za njega - naveo je O’Šenesi i ušao u prepirku, čim su ga navijači pitali „da li je došlo do neprijatnog rastanka sa Đokovićem posle saradnje.“

- Ja ne napadam! Ne volim ni ja kada se reketi lome, ali se čini da je odnos prema Đokoviću previše kritičan i nefer. Da, Novak treba da radi na svom temperamentu, ali kada izgubi glavu to sve postaje veća priča. Kada Novak izgubi glavu jureći zlatni slem ili olimpijsko zlato, to odmah postaje deo analize. Priznajte da ovo ponašanje najviše utiče na momka kog toliko volite. Ne izlažite besu svakog ko ukaže na Novakove nedostatke, on je igrač svetske klase, svetski čovek. Ali ima problem da izgubi hladnokrvnost, to ga je koštalo istorije - naveo je O’Šenesi.

Nije se zaustavio ni u finalu.

- Novak ne kontroliše poene, servise, riterne, drop-šotove zato što ne može da kontroliše svoj temperament. Gotovo da je pogodio dečaka koji skuplja lopte, polomio je reket… Ne može ni da vidi teren, previše je negativan. Novak nema plan, ne zna kako da napadne, ne radi ništa dobro… NJegov bes je blokirao njegov um - istakao je O’Šenesi.

Kreg je bio deo tima kada su glavni treneri bili Andre Agasi i Radek Štepanek, ali je relativno brzo došlo do rastanka.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)