PROŠAO KAO NOVAK ĐOKOVIĆ: Dečak ga pogodio u međunožje, zbog reakcije izbačen! (VIDEO)

Novosti online

15. 09. 2021. u 08:12

NEVEROVATAN detalj već u drugom gemu meča, Amerikanac je već morao da napusti teren!

ПРОШАО КАО НОВАК ЂОКОВИЋ: Дечак га погодио у међуножје, због реакције избачен! (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub/Tenis Empire III

Američki teniser Tenis Sandgren diskvalifikovan je sa ATP čelendžera u Keriju u SAD nakon što je lopticom pogodio linijskog sudiju.

Dvostruki četvrtfinalista Australijan opena priredio je šok već u drugom gemu meča, kada je dobio diskvalifikaciju na sličan način kao Novak Đoković 2020. na Ju-Es openu!

Ovo je bila potencijalno najbrža diskvalifikacija sa nekog teniskog meča. Sandgren je vodio 1:0 u prvom setu, ali se onda desio sporan detalj, kada je lopticom pogodio linijskog sudiju.

Taj detalj se nije video na snimku koji kruži internetom, a o svemu je posle meča progovorio i sam Sandgren na svom Tviter profilu.

- Dakle, večeras sam dobio udarac lopticom u j**a od skupljača loptica sa malo više snage, udario sam tu lopticu u ogradu, a ona se potom sudarila sa guzom linijskog sudije dok je šetao ka drugoj strani terena, i to je rezultiralo mojom diskvalifikacijom. Kakvo je vaše veče bilo - bio je ironičan Sandgren nakon meča, očigledno smatrajući da mu je naneta nepravda.

Njegov protivnik Kristofer Jubenks je od toga profitirao pošto je prošao u narednu rundu, a Sandgren je dobio aplauz prisutne publike dok je napuštao teren.

Iako se na snimku ne vidi taj trenutak, jasno se čuje šta se dešavalo, a sporna situacija počinje na 1:15 od početka video-snimka:

Podsetimo, Đoković je sa Ju-Es opena 2020. diskvalifikovan kada je pogodio linijsku sudiju lopticom u vrat, a sada je Sandgren na sličan način dobio istu kaznu...

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)