IZNENADNA LJUBAV AMERA UGASILA ĐOKOVIĆEV INAT: Inostrani mediji pišu o porazu Srbina! Nikada nisu bili ovako blagonakloni prema Novaku

Novosti online

13. 09. 2021. u 12:47

STRANI mediji opširno analiziraju poraz najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u finalu Ju-Es opena od Danila Medvedeva, u kom je imao priliku da osvoji rekordnu 21. grend slem titulu

ИЗНЕНАДНА ЉУБАВ АМЕРА УГАСИЛА ЂОКОВИЋЕВ ИНАТ:  Инострани медији пишу о поразу Србина! Никада нису били овако благонаклони према Новаку

FOTO: AP/Tanjug

Španska Marka u tekstu napominje da je Đoković nakon poraza pokazao ljudsku stranu i nije krio emocije, pokazavši da mu je poraz od Medvedeva teško pao.

Madridski As u analizi finala donosi zaključak da je istorija tenisa ostala ista, uz podsećanje da Đoković, Nadal i Federer imaju i dalje po 20 titula.

Bi-Bi-Si kaže da je Novak zaplakao posle finala i da je bio dirnut podrškom navijača u Njujorku, koja je učinila da se oseća kao da je osvojio 21. grend slem.

Londonski Tajms smatra da je Đoković u najvažnijem meču u karijeri bio van fokusa i da ga je pritisak važnosti meča slomio.

-Đoković je bio napet i bez jasne ideje kako da pobedi raspoloženog Medvedeva - stoji u analizi francuskog Ekipa u osvrtu na finale u Njujorku.

Italijanska Gazeta delo sport podseća na izjavu Medvedeva posle finala da je za njega Đoković najbolji teniser svih vremena i da mu je čak pomalo i žao što je prvom teniseru sveta pokvario priliku da osvoji kalendarski slem.

Za razliku od svih pređašnjih pokušaja na Ju-Es openu, pored “selebritija” koji su bili jasno deklarisani navijači, sinoć se i običan svet pridružio Novaku želeći da učestvuje u stvaranju istorijskog poduhvata – osvajanja zlatnog, kalendarskog slema.

Nisu uspeli u tome, a već tokom meča bilo je mnogo komentara na društvenim mrežama koji su u toj neobičnoj pojavi videli “minus” za našeg šampiona, nenaviknutog na status kakav kod Njujorčana imaju njegovi najveći rivali Rafa Nadal i Rodžer Federer.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega