ŠTA DALJE? NOVAKOVA PORUKA ZABRINULA NAVIJAČE: Nemam plan! Ne znam da li ću igrati do kraja sezone

Novosti online

13. 09. 2021. u 08:55

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković izjavio je da nema plan za završnicu sezone, te da nije siguran gde će još igrati posle Ju-Es opena.

ШТА ДАЉЕ? НОВАКОВА ПОРУКА ЗАБРИНУЛА НАВИЈАЧЕ: Немам план! Не знам да ли ћу играти до краја сезоне

FOTO: Tanjug

Srbin je maksimalnim rezultatom poražen u finalu turnira u Njujorku od Danila Medvedeva, pa je tako zaustavljen na korak do kalendarskog grend slema.

Na pitanje da li bi uradio nešto drugačije da treba da počne meč iz početka, prvi reket sveta je odgovorio:

- Mislim da sam se stvarno potrudio da uradim sve što je u mojoj moći da se pripremim na najbolji mogući način, da sebe dovedem u optimalno stanje tela, uma i duha. Stvarno ne znam šta bih promenio, stvarno sam se maksimalno potrudio… Jednostavno, igrao sam protiv boljeg igrača danas – koji je imao više elana i energije. Nažalost, ja nisam bio najsvežiji u nogama, nedostajalo mi je „goriva“ – i to su nijanse koje odlučuju. Ja sam osećao da sam sporiji i da mi nedostaje pola koraka – naročito na mom riternu, koji je jedan od mojih najvažnijih udaraca – uz neospornu činjenicu da je on danas sjajno servirao. To je još dodatno otežalo moj posao na terenu. Na kraju, ostaje taj žal za ovim mečom – ali, sa druge strane, i zahvalnost i ponos na sve što je ovde učinjeno.

U kalendaru turnira slede Indijan Vels, Pariz, pa Završni masters u Torinu. Ipak, Đoković ne zna hoće li učestvovati na tim turnirima.

- Pravo da vam kažem – nemam nikakav plan, apsolutno ništa. Ne znam da li ću igrati bilo šta, bilo gde… Trenutno sam samo ovde, u Njujorku…

Zvanično, Đoković je na listi prijavljenih igrača za Indijan Vels.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)