US OPEN, PRVI DAN: Šestoro Srba na terenu

Novosti online

28. 08. 2021. u 15:02

U PONEDELjAK počinje poslednji gren slem sezone u Njujorku, a prvog dana na borilišta kompleksa Bili Džin King u Flešing Medouzu izaći će šestoro srpskih tenisera.

УС ОПЕН, ПРВИ ДАН: Шесторо Срба на терену

FOTO: TSS

Prvi će na teren Dušan Lajović, koji će u prvom kolu od 17 časova na terenu broj 13 igrati protiv Francuza Benoe Pera.

Na tom terenu treći meč igraće Olga Danilović protiv domaće teniserke Ališe Parks.

Ivana Jorović na početku poslednjeg grend slema u sezoni igra protiv Kolumbijke Marije Osorio Sorano, treći meč na terenu broj šest, na kome takmičenje počinje od 17 časova.

Posle tog duela počeće meč Miomira Kecmanovića i Francuza Artura Rinderkneša.

Filip Krajinović u prvom kolu igra protiv Argentinca Gvida Pelje, a taj duel je četvrti po rasporedu na terenu broj četiri, na kome takmičenje počinje od 17 časova.

Nina Stojanović u prvom kolu igra protiv drugog nosioca Beloruskinje Arine Sabalenke. Taj meč je prvi po rasporedu večernjeg programa koji počinje u 1 čas posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Prvog dana takmičenja na teren će branilac titule Naomi Osaka iz Japana, protiv Čehinje Marije Buzukove, kao i Britanac Endi Marej, koji igra protiv Grka Stefanosa Cicipasa.

Drugi nosilac Rus Danil Medvedev igraće protiv Francuza Rišara Gaskea, dok će Australijanac Nik Kirjos igrati protiv Španca Roberta Bautiste Aguta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a