CICIPAS JE VARALICA? "On to radi na svim turnirima", tvrdi Zverev, a sad ima i dokaz (VIDEO)

Novosti online

22. 08. 2021. u 16:05

SJAJAN meč odigrali su u polufinalu Sinsinatija Saša Zverev i Stefanos Cicipas. Na kraju je slavio olimpijski šampion sa 2:1, ali je tokom meča optužio Grka da je koristio "koačing" između prvog i drugog seta. Sada je, izgleda, isplivao dokaz da je nemački teniser bio u pravu.

ЦИЦИПАС ЈЕ ВАРАЛИЦА? Он то ради на свим турнирима, тврди Зверев, а сад има и доказ (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Cicipas je po gubitku prvog seta izašao na toalet pauzu, a to se Zverevu nije svidelo i optužio ga je da to radi kako bi od oca primio saveteza nastavak meča.

- On sve svoje stvari uzima i zove oca sa mobilnog iz toaleta. To se već dogodilo u Parizu i dešavaće se na svim turnirima na kojima igra - rekao je Zverev ljutito sudiji koji se branio da je sve po pravilima jer Grk ima pratnju.

Da je Zverev u pravu ili da u celoj priči ima bar osnova za sumnju, govori snimak koji prikazuje Stefanosovog oca Apostolosa koji je "uhvaćen" kako kuca poruku na svom mobilnom baš u trenutku dok je njegov sin bio na toalet pauzi. 

Cicipas se posle pauze preporodio, odvojio drugi set sa 6:3 i stigao do 4:1 u odlučujućem trećem setu, ali je Zverev uspeo da uvede set u taj-brejk u kome je dominirao i plasirao se u finalu. Tamo će mu protivnik biti Andrej Rubljov koji je bio bolji od drugog reketa sveta Danila Medvedeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna