NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković na putu je da osvoji 20. Grend slem titulu, a u prva četiri kola Vimbldona pokazao je dominaciju protiv rivala, a to je naročito bio slučaj protiv Kristijana Garina koga je savladao sa 6:2, 6:4, 6:2.

Komentari (2)

Silija

06.07.2021. 11:28

Uvek se pitam zasto neki ljudi nekada o licnim stvarima ne govore u svoje ime, vec u ime drugih, pa kazu npr. vi se pitate, umesto ja se pitam...ili kazu: sve je na vama umesto da kazu sve je na meni...itd. Zasto imamo potrebu diskauntivati sebe ako imamo samopouzdanje da kazemo nesto vazno o sebi? Zašto podceniti i sposobnost drugih da kazu u svoje ime sta oni rade ili misle, zasto ne pustiti njih da kazu u svoje ime a ne govoriti nesto umesto njih? Neurolingvisticki programiramo sebe u oba slucaja a cilj odredjujemo mi, a ne drugi koji govore o nama.

nenaddjuric

06.07.2021. 13:06

Holistički pristup življenja podrazumeva osvestiti sve svoje potencijale kao Mikrokosmos -kao Božanska Kosmička Zvezda -kao ostvaribanje svesnosti da sam (smo) Duša koja boravi neko vreme u ovome obliku zvanom ljudsko biće...Nole polazi od toga i okreće se Duhovnšću koja mu daje snagu ostalim Dimenzijama - Mentalnoj, Energetskoj, Materijalnoj... zato je on tu gde jeste ...i tu je on primer svima uSvetu