VOJVODINA JE PREJAKA:Novosađani u Šapcu preslišali rukometaše Metaloplastike i napravili veliki korak ka titulu

S. K.

01. 04. 2021. u 14:04

PRVAK je neprikosnoven u Srbije. Rukometaši Vojvodine su u derbiju sedmog kola polufinale plej-ofa ARKUS Superlige u Šapcu nadigrali Metaloplastiku sa 26:20 i napravili veliki korak ka osmoj uzastopnoj tituli.

ВОЈВОДИНА ЈЕ ПРЕЈАКА:Новосађани у Шапцу преслишали рукометаше Металопластике и направили велики корак ка титулу

Rukometaši Vojvodine foto: N.Paraušić

- Zasluženo smo pobedili, imali smo više vremena da pirpremimo utakmicu, pošto smo odmarali tri igrača protiv Motora. Videlo se da Šapčanima fali svežina. Čestitam Vukovića na svemu šta radi ove godine, mislim da oni i mi na najbolji način reprezentujemo srpski rukomet u SEHA ligi. Mislim da je utakmica bila fenomenalna za gledanje. Mi smo se malo bolje snašli, naš golman Verkić je bolje branio. Moram da čestitam mojim igračima na fanatičnoj borbenosti kroz celu sezonu. Neki od njih su povraćali od umora na poluvremenu. Potpuno daju sebe ekipi i to mora da se ceni - prezadovoljan je strateg Vojvodine Boris Rojević.

Za razliku od kormilara Novosađana trener Metaloplastike Veselin Vuković je morao da prizna da je rival prejak:

- Novosađani su pokazali zašto su godinama najbolji u Srbiji. Tražili smo svoju šansu, ali ispalo je da to nije realno. Kvalitet je na njihovoj strani, čak su mogli da neke igrače da odmore. Mi taj luksuz nemamo, morala su da igraju i dvojica rekovalescenta. Srećom, u SEHA ligi nam je odložen meč sa Zagrebom, pa ćemo moći da se spremimo za završni turnir Kupa Srbije u Smederevu. Nadam se da ćemo se sastati u velikom finalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju