LETO U ZNAKU KRALJICE SPORTOVA: Kraljevo tokom 10 nedelja domaćin čak 14 atletskih takmičenja

G. ĆIROVIĆ

23. 05. 2024. u 11:53

Predstojećeg leta na Atletskom stadionu kraj Ibra u Kraljevu biće organizovano ukupno 14 atletskih takmičenja među kojima su i Prvenstvo i Kup Srbije.

ЛЕТО У ЗНАКУ КРАЉИЦЕ СПОРТОВА: Краљево током 10 недеља домаћин чак 14 атлетских такмичења

G.Šljivić

Ugovor o organizaciji potpisali su predsednik Srpskog atletskog saveza (SAS) Veselin Jevrosimović i gradonačelnik grada Kraljeva dr Predrag Terzić.

- Uz pomoć SAS već smo organizovali nekoliko važnih takmičenja na našem rekonstruisanom stadionu. Siguran sam da će tokom 10 nedelja, koliko će se održavati takmičenja, Kraljevo kao i do sada biti dobar domaćin - rekao je gradonačelnik Terzić.

G.Šljivić

 

Prvi čovek grada na Ibru je istakao da će, osim doprinosa razvoju sporta i zdravog života, ova atletska nadmetanja popuniti i ovdašnje hotelske kapacitete jer će veliki broj takmičara, trenera i ljubitelja kraljice sportova biti gosti Kraljeva.

- Uveren sam da će ova saradnja biti višegodišnja i da ćemo svi zajedno dati doprinos uspehu srpske atletike.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!