SRBIJA JE ZGROŽENA! Brutalna tuča navijača, građani na ulici ostali zapanjeni šta se dešava oko njih (UZNEMIRUJUĆI VIDEO SNIMAK)

Novosti online

14. 04. 2024. u 15:23

Nažalost, huligani su opet uspeli da budu u centru pažnje.

СРБИЈА ЈЕ ЗГРОЖЕНА! Брутална туча навијача, грађани на улици остали запањени шта се дешава око њих (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО СНИМАК)

FOTO: Printskrin/Hooligans TV

Otpisani rukometaši Partizana su posle 11 godina osvojili Kup Srbije u subotu. "Novosti" su vas već izvestile o tome kako su crno-beli, u veoma dramatičnom finalu, posle sedmeraca u uzavreloj atmosferi novosadske dvorane SC "Slana bara" šokirali do sinoć nedodirljivu Vojvodinu sa 29:28 (8:13, 11:6, 2:2, 3:3 - 5:4).

Pisali smo vam i da je finale zbog divljana navijača jednog i drugog tima u 54. minutu prekinuto. Pristalice Partizana i Vojvodine počele su da se gađaju, predmeti su padali na teren, tako da su sudije bile primorane da igrače pošalju u svlačionicu. Policija je stala između dve strane, čak je jedno vreme bila i na terenu. Ipak, na kraju su se strasti smirile i meč je bio nastavljen.

Ali, incidenata je bilo i na ulicama.

Pred vama je snimak jedne od tuča u kojoj su učestvovali novosadska "firma" i "grobari" - najvatrenije pristalice beogradskih crno-belih.

Jurnjava, pesničenje, obaranje na tlo, pa prebijanje tog mladićaa,  onda "kontranapad" njegovih istomišljenika, pa prebijanje onog koji je tukao - samo su deo jezivih scena koje su ispratile pomenuti rukometni megdan. 

Imajući u vidu da je snimak koji sledi uznemirujuće sadržine, molimo sve maloletne osobe, kao i one kojima bi moglo da pozli od scena nasilja, da ga ne emituju na svojim uređajima.

...

..

.

Bonus video: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu