PRESUDNA SVAKA LOPTA: Odbojkaši Crvene zvezde na Banjici u prvoj utakmici finala plej-ofa dočekuju Partizan

S. Krstović

13. 04. 2024. u 15:22

PARTIZAN brani, Zvezda napada tron. Večiti rivali obećavaju spektakularnu borbu za titulu prvaka Srbije i svesni su da prvi meč, u kojem su crveno-beli sutra (19.00) domaćini na Banjici može da odredi tok finalne serije. Prvak je ekipa koja ostvari tri pobede.

ПРЕСУДНА СВАКА ЛОПТА: Одбојкаши Црвене звезде на Бањици у првој утакмици финала плеј-офа дочекују Партизан

oss

Crveno i crno-beli su međusobno poslednji put odlučivali o prvaku Srbije 2015. godine. Tada su zvezdaši slavili sa 3:1 u pobedama. Inače, na krunu čekaju od 2016.

- I oni i mi smo veoma motivisani. Nadam se da to što dugo nismo bili prvaci biti naša motivacija, a ne neki pritisak. Nadam se dobroj igri - naglašava strateg Zvezde Ivica Jevtić.

U ligaškom delu sezone crveno-beli su slavili na Banjici (3:2), a crno-beli u "Masteru" - 3:1.

- Finale je finale, nebitno je kako bilo u ligaškom delu prvenstva. Znalo se prethodnih godina da ekipe koje nisu favoriti osvajaju titule, a sada je reč o večitom derbiju, sudaru prve i treće ekipe, po meni pojednakog kvaliteta. Možda Partizan za nijansu ima kvalitetniji tim, ali mi smo pokazali smo dobri, uigrani, kadri da odigramo velike utakmice - podvlači Jevtić.

Partizan se treći put zaredom bori za titulu prvaka Srbije. Prošle godine je nadigrao Vojvodinu, sada se oštri za večitog rivala.

- Zvezda ima jako dobar tim, bila je prva u ligaškom delu, pokazala je najveću konstantnost, tako da neće biti nimalo lako - smatra strateg Partizana Bojan Janić.

Trofejni stručnjak podvlači da dueli u prvenstvu ne mogu da budu merilo za finalni okršaj, jer su u prvom meču crno-beli bili oslabljeni, a u drugom crveno-beli.

- Finale će biti drugačije, nadam se da će oba tima biti kompletna i da će za publiku biti lep doživljaju. U suštini oni imaju svoje, a mi naše prednosti. Ekipa koja bude više želela, bude mirnija u nekim momentima uz neke taktičke stvari biće bliža pobeda - ističe Janić.

Finale plej-ofa

14.4. C. zvezda - Partizan 19.00

17.4. Partizan - C. zvezda

20.4. C.zvezda - Partizan

23.4. Partizan - C.zvezda*

26.4. C. zvezda - Partizan*

* eventualna četvrta i peta utakmica

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)