FELER BOLJI OD HAUGANA: Norvežanin "potvrdio" mali kristalni globus

Novosti online

17. 03. 2024. u 20:05

Pobednik poslednjeg slaloma za skijaše je Norvežanin Timon Haugan, koji je slavio u nedelju na završnici Svetskog kupa u Zalbahu. Međutim, centralna ličnost dana bio je Austrijanac Manuel Feler, drugi na nedeljnoj trci, koji je potvrdio osvajanje Malog kristalnog globusa u ovoj disciplini.

ФЕЛЕР БОЉИ ОД ХАУГАНА: Норвежанин потврдио мали кристални глобус

Foto: Profimedia

Haugan je stigao do prve pobede u slalomu u Svetskom kupu uz vreme 1:54.00, a Feler je zauzeo drugo mesto s 40 stotinki zaostatka. Treći je bio Nemac Linus Štraser sa 44 stotinke zaostatka.

Hrvat Samuel Kolega je sa vremenom 1:57,15 zauzeo 18. mesto, a njegov zaostatak za pobednikom iznosi 3,15 sekundi. Nije uspeo da dođe do bodova, s obzirom da u završnici sezone bodove osvajaju samo prvih 15 skijaša.

Foto: Profimedia

U plasmanu skijaša u slalomu Feler je osvojio Mali kristalni globus sa 715 bodova, drugi je Štraser s 526, a na treće se mesto popeo današnji Haugan sa 450 bodova.

Na čelu ukupnog poretka skijaša nalazi se Švajcarac Marko Odermat s nedostižnih 1.902 boda, drugi je njegov sunarodnik Loik Mejar sa 983 boda, dok je treći Feler s 952 boda.

Bonus video BURAN UVOD U BERNU: "Prepucavanje" navijača Jang bojsa i Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!