TRIJUMF I TRON: Veljko Ražnatović je ostvario pobedu nokautom u trećoj rundi (FOTO)

Dušan Cakić

17. 02. 2024. u 17:27

OD prve sekunde bokserskog spektakla u Banjaluci, Veljko Ražnatović je imao inicijativu, njegov rival u ringu Pjotr Budžiševski je bio čvrst neko vreme, ali nije zadavo ozbiljne probleme - bio je dva puta na podu, a drugi put je bio i konačan pa je pobeda pripala Srbinu.

ТРИЈУМФ И ТРОН: Вељко Ражнатовић је остварио победу нокаутом у трећој рунди (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Treća runda je bila ofanzivna od strane Veljka, a onda se desio i taj trenutak kada je krcata hala ovacijama i aplauzima pozdravljala veliki nokaut.

Nema sumnje da je ovo profesionalni poduhvat za Veljka Ražnatovića i pobeda koja dovoljno govori koliko je napredovao i koliko se izgradio kao profi bokser.

Foto: Privatna arhiva

Spektakl je bio na visokom nivou, prethodili su mečevi u kom je ekipa BK Slavija iz Banja Luke slavila protiv BK Radničkog iz Beograda, a zatim je i Babić, reprezentstivac Srbije onde pobedu na poene protiv Daše Simeunovića.

Ostaje žal što je mnogo ljudi ostalo ispred jer je interesovanje bilo ogromno, ali uskoro će biti prilike za još mečeva u najvećoj hali, pa će pristalice boksa moći da uzivaju.

Foto: Privatna arhiva

Publika je pokazala koliko voli Veljka Ražnatovića, što je on uvek i prepoznavao, a onda je izjavio da "kad boksuje u Banja Luci, prosto, poraz nije opcija niti može biti ista".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)