"DELFINI" STIGLI U ZAGREB: Vaterpolisti Srbije protiv Izraela startuju na 26. Evropskom prvenstvu

Novosti online

04. 01. 2024. u 17:47

OLIMPIJSKI pobednici stigli su u Zagreb, gde su se smestili u hotel "Internacional". Vaterpolisti sutra (17.00) protiv Izraela startuju u grupi C 36. EP. Srbi su pre godinu i po dana na EP u Splitu pobedili sa 18:3 i jasno je da tu dileme nema.

ДЕЛФИНИ СТИГЛИ У ЗАГРЕБ: Ватерполисти Србије против Израела стартују на 26. Европском првенству

FOTO: VSS: S. Sandić

Podsetimo, naši su zbog devetog mesta na šampionatu u Splitu u drugoj diviziji, gde će u grupi C igrati još sa Nemačkom (7. januar) i Maltom (9. januar). Pobednik grupe će se u osminifinala, 10. januara sastati sa najslabijom ekipom iz grupe A, u kojoj su Hrvatska, Španija, Crna Gora i Francuska.

Inače, na EP se vadi jedna viza za Olimpijske igre u Parizu,na kojima su učešće već obezbedili svetski prvak Mađarska, vicešampion planete Grčka i domaćin Francuska.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)