U PARAĆINU SE PONOVO IGRA ŠAH: Počela Prva ženska liga centralne Srbije (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

03. 11. 2023. u 18:58

U ORGANIZACIJI Šahovskog saveza centralne Srbije i Omladinskog šahovskog kluba „Paraćin“, u gradu na Crnici danas su počeli mečevi Prve ženske lige centralne Srbije za 2023. godinu.

У ПАРАЋИНУ СЕ ПОНОВО ИГРА ШАХ: Почела Прва женска лига централне Србије (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Na poznatoj adresi kompleksa „Prestiž“ figure su već prvog dana ukrstile šahistkinje iz šest srpskih klubova: Radnički Ćuprija, Slanuša Užice, Ekonomist Niš, SŠU Velika rokada Kragujevac, te šahistkinje iz dva paraćinska kluba, ŠK Paraćin i OŠK Paraćin.

Pre početka takmičenja igračima i gostima u ime organizatora obratio se Saša Jevtić, predsednik Skupštine ŠS centralne Srbije, a oficijelnom delu prisustvovali su još potpredsednik i sekretar ŠSCS, Dragan Dinić i Milivoje Milivojević.

Glavni sudija turnira je međunarodni sudija Igor Lukić.

Ovo takmičenje predstavlja drugi rang takmičenja u ženskom šahu po klasifikaciji Šahovskog saveza Srbije i pobednik Lige će se naredne godine takmičiti u elitnom društvu dvanaest najboljih klubova u Srbiji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)