PARTIZAN SILAN NA POČETKU KVALIFIKACIJA: Crno-beli ubedljivo započeli pohod na Ligu šampiona

Novosti online

24. 10. 2023. u 20:51

Odbojkaši Partizana ubedljivo su danas savladali Radnik iz Bijeljine rezultatom 3:0 (25:15, 25:20, 27:25) u meču prvog kola kvalifikacionog turnira za plasman u Ligu šampiona i tako gotovo izvesno obezbedili prolaz u narednu fazu.

ПАРТИЗАН СИЛАН НА ПОЧЕТКУ КВАЛИФИКАЦИЈА: Црно-бели убедљиво започели поход на Лигу шампиона

FOTO: M. Vukadinović

Partizan je lako i dominantno stigao do vođstva 2:0 u setovima u dvorani "Aleksandar Nikolić", ali su se stvari promenile u trećem setu. 

Radnik je zaigrao mnogo bolje, imao je i dve set lopte, ali je Partizan na 24:25 vezao tri poena i tako stigao do maksimalne pobede.

 Pored Partizana i šampiona Bosne i Hercegovine, na kvalifikacionom turniru igra i grčki Olimpijakos, a plasman u drugu rundu kvalifikacija izboriće dve prvoplasirane ekipe.

 U narednoj fazi kvalifikacija biće formirane dve grupe sa po četiri tima, a plasman u grupnu fazu Lige šampiona 2024. izboriće dve prvoplasirane ekipe i najbolja drugoplasirana ekipa iz obe grupe.

Partizan će meč drugog kola protiv Olimpijakosa igrati u četvrtak u 18 časova. 

BONUS VIDEO: SEĆANjE NA NIKITU: Dragan Nikitović, legendarni sportski novinar, napustio nas je pre 26 godina


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!