"KAD BI OVAKO I KOD NAS BILO..." Kakav meč Jadran - Zvezda u Ligi šampiona! Trener crveno-belih oduševljen navijačima u Herceg Novom

Novosti online

18. 10. 2023. u 21:24

Vaterpolisti Crvene zvezde izgubili su od Jadrana u Herceg Novom rezultatom 21:20 posle penala (8:8) u meču trećeg kola grupe C Lige šampiona.

КАД БИ ОВАКО И КОД НАС БИЛО... Какав меч Јадран - Звезда у Лиги шампиона! Тренер црвено-белих одушевљен навијачима у Херцег Новом

Screenshot / LEN

Zvezda je bila bliža pobedi u četvrtoj deonici, ali nije uspela da u njoj sačuva dva gola prednosti. Domaćin je izjednačio, a onda, uz rezultat od čak 13:12 kada se o penalima radi, pobedio (u poslednjoj seriji Darko Đurović na golu Novljana odbranio je šut Gavrila Subotića).

Aleksandar Filipović, trener Zvezde, nije krio oduševljenje atmosferom u kojoj je utakmica odigrana. Ovako je sumirao utiske:

- Igrali smo veoma dobro tri četvrtine, a onda smo, nažalost, izgubili kontrolu i, iako smo imali i tri razlike, rival je dobio meč na penale. Nismo imali sreće, ali tu ne mislim na penal seriju, već na neke momente iz završnice 4. četvrtine. Ali, svakako, čestitao bih igračima Jadrana na fer i korektnoj borbi, mojim igračima na velikoj želji da se pobedi, ali bih se zahvalio i navijačima na velikoj podršci. Hvala vam, momci, ovako se navija i voli jedan klub! Nadam se da ćemo i mi u budućnosti moći da ugostimo naše navijače i doživimo ovakvu atmosferu - rekao je Filipović.


Martin Gardašević je predvodio Jadran sa četiri gola i bio najefikasniji igrač meča. Po dva gola za Zvezdu dali su Lukas Srđan, Gavril Subotić i Marko Radović.
Jadran je sad treći u grupi C sa dva boda, dok je Crvena zvezda četvrta sa bodom koji je osvojila danas.
Plasman u četvrtfinale obezbediće po dve prvoplasirane ekipe iz svake od četiri grupe.
U narednom kolu, 31. oktobra, Zvezda će ugostiti splitski Jadran. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024