LJILJANA MARKOVIĆ PREDVODI MLADE RUKOMETAŠICE: Legendarna igračica preuzela kormilo ženske juniorske selekcije Srbije

Novosti online

21. 09. 2023. u 12:20

NAŠA legendarna rukometašica, osvajačica srebrne medalje na SP 1990. Ljiljana Marković preuzela je kormilo ženske juniorske reprezentacije, koju će pokušati da odvede na SP u Severnoj Makedoniji.

ЉИЉАНА МАРКОВИЋ ПРЕДВОДИ МЛАДЕ РУКОМЕТАШИЦЕ: Легендарна играчица преузела кормило женске јуниорске селекције Србије

FOTO: Rukometni savez Srbije

- Prvo okupljanje juniorske selekcije poslužiće kao priprema za kvalifikacije za SP, dok je olakšavajuća i potom motivišuća okolnost što borbu za plasman igramo kao domaćini. Do najvažnijeg okupljanja ove selekcije u novoj sezoni uslediće i dvomeč sa Češkom u okviru EHF nedelje u oktobru. Pratila sam ove devojke u ranijem periodu i znam da se radi o veoma perspektivnoj selekciji koja je svojim rezultatom obezbedila povratak u A diviziju što ne sme da se zaboravi. Njihov rukometni potencijal može da se meri sa mnogim zemljama u Evropi, a sigurna sam i globalno. Za mene kao trenera ovo je veliki izazov, ali pre svega čast i daćemo sve od sebe da ostvarimo glavni cilj, a to je odlazak na Svetsko prvenstvo - istakla je za sajt RSS Ljiljana Marković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)