ODBOJKAŠICE FURIOZNE NA STARTU: Srbija ubedljivo do prve pobede u borbi za Olimpijske igre

Novosti online

16. 09. 2023. u 08:08

FURIOZNO su odbojkašice Srbije otvorile kvalifikacije za Olimpijske igre koje će se 2024. godine održati u Parizu. Naše reprezentativke pobedile su Meksiko sa 3:0 (25:16, 25:19, 25:23).

ОДБОЈКАШИЦЕ ФУРИОЗНЕ НА СТАРТУ: Србија убедљиво до прве победе у борби за Олимпијске игре

FOTO: CEV

Evropske vicešampionke su pokazale koliki kvalitet poseduju i ubedljivo i autoritatvino su stigli korak bliže najvećoj sportskoj smotri.

Selektor Đovani Gvideti je na ovom meču odmorio Tijanu Bošković i Maju Ognjenović. Pokazalo da i bez njih dve može da se izađe na kraj sa Meksikom i to bez ikakvih problema.

Što se meča tiče Srbija je bila potpuno dominantna u prva dva seta. U trećem je bilo malo neizvestnosti, ali nedovoljno da protivnice odvedu meč u četvrti segment susreta.

Najefikasnija u našoj selekciji bila je Katarina Lazović sa 13 poena, dok je Ana Bjelica meč okončala sa 11.

Srbija drugi meč u grupi igra sutra od 10 časova protiv Ukrijine i ne bi trebalo da bude problema da se upiše drugi trijumf.

Podsetimo, naša reprezentacija nalazi se u grupi sa Holandijom, Češkom, Kinom, Dominikanskom Republikom, Kanadom, Meksikom i Ukrajinom. Dve prvoplasirane selekcije izborića plasman na Olimpijske igre.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)