NIKOGA NA POTCENJUJEMO: Odbojkaši Srbije oprezni pred nedeljni duel osmine finala Evropskog prvenstrva sa Češkom

S. K.

08. 09. 2023. u 22:28

UŽIVALI su i slavili pobedu košarkaša, a onda su otišli na trening. Odbojkaši se u Bariju spremaju za meč sa Češkom, s kojom se u nedelju (18.00) u osmini finala EP u Italiji, Bugraskoj, Severnoj Makedoniji i Izraelu. "Orlovi" sada ne razmišljaju o eventualnom četvrtfinalu, gde će ukoliko pobede u utorak da igraju sa Poljskom ili Belgijom.

НИКОГА НА ПОТЦЕЊУЈЕМО: Одбојкаши Србије опрезни пред недељни дуел осмине финала Европског првенстрва са Чешком

Foto CEV

- Prvi neki cilj je bio da budemo makar drugi u grupi A, jer su Italijani sigurno najbolja reprezentacija na svetu. Ono što je dobro je što smo u duelu sa njima dobili priliku da vidimo gde smo ukoliko želimo da se borimo za visok plasman. Sada slede najvažnije utakmice - ističe za sajt OSS Aleksandar Atanasijević.

Korektor "orlova" i te kako poštuje Čehe i očekuje težak duel:

- Češku smo veoma dobro upoznali na prijateljskim utakmicama u Beogradu. Samo ne smeju da nas zavaraju dve pobede, jer ni oni, ni mi nismo bili u kompletnom sastavu. Znamo da su pre dve godine u osmini finala elimnisali olimpijske pobednike Francuze, da nemaju šta da izgube, da će igrati rasterećno. Na nama je da odigramo što bolje, imamo dovoljno vremena da se spremimo, sigurno igramo sve bolje iz meča u meč. Idemo korak po korak.

Kapiten Uroš Kovačević zbog povrede još nije zaigrao na prvenstvu:

- Teško mi je, drugovima, ako je to pomoć, pomažem navijanje. U grupi smo igrali vrhunski, jedino smo izgubili od Italije, ali oni su u sjajnoj formi. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu. Iz dana u dan mi je sve bolje, a ako bude potrebe iću ću preko bola u mogućem četvrtfinalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!