"TO JE BEZNADEŽAN SLUČAJ"! Oglasio se prijatelj Mihaela Šumahera i rasplakao ceo svet

Novosti online

07. 09. 2023. u 08:49

O Mihaelu Šumaheru se posle nesreće gotovo ništa ne zna...

ТО ЈЕ БЕЗНАДЕЖАН СЛУЧАЈ! Огласио се пријатељ Михаела Шумахера и расплакао цео свет

FOTO: EPA

Podsećanja radi, Nemac je stradao na skijanju 29. decembra 2013. kada je pao, udario glavom o stenu i gadno se povredio. Od kada ga je porodica izvela iz bolnice i prebacila na kućno lečenje, o sudbini Nemca se malo toga zna jer supruga sve čuva u strogoj tajnosti. Samo se s vremena na vreme pojavi poneka ispovest bliskih prijatelja legende Formule 1, koji ga navodno posećuju proteklih deset godina, mada je njegovo zdravstveno stanje i dalje prava misterija.

Sada je o trenutnom Šumaherovom stanju progovorio i novinar koji prati Formulu 1 Rožer Benoa, koji je blizak prijatelj porodice Šumaher. On je za švajcarski Blik otkrio nove detalje koji uopšte nisu obećavajući.

- To je beznadežan slučaj - rekao je novinar i šokirao kolege, pa podsetio na neke ranije informacije o Šumaherovom zdravstvenom stanju:

- Na pitanje kako je Mihael postoji samo jedan odgovor, a to je ono što je njegov sin Mik otkrio u jednom od svojih retkih intervjua, kada je rekao "Sve bih dao da mogu da razgovaram s tatom". Ta rečenica govori sve o tome kako je njegov otac skoro deset godina.

Podsetimo, Mihael Šumaher je prilikom pada na skijanju u švajcarskim Alpima udario glavom u stenu, nakon čega je stavljen u indukovanu komu više od osam meseci. Prebačen je u porodičnu kuću u Švajcarskoj u koju niko sem najbližih prijatelja i porodice, kao i specijalnog tima lekara, ne sme da uđe.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!