DUŠKO BASRAK PREDSEDNIK KIK-BOKS SAVEZA SRBIJE: Odluka doneta posle sedam sati zasedanja Skupštine

Novosti online

29. 07. 2023. u 19:15

Istaknuti kik-bokser, nekadašnji prvak sveta u profesionalnoj i šampion Evrope u amaterskoj konkurenciji, Duško Basrak, novi je predsednik Kik-boks saveza Srbije.

ДУШКО БАСРАК ПРЕДСЕДНИК КИК-БОКС САВЕЗА СРБИЈЕ: Одлука донета после седам сати заседања Скупштине

Privatna arhiva

Ovo je odlučeno na subotnjoj sednici Skupštine pomenute organizacije.


Posle sedam sati zasedanja, Basrak je izabran za predsednika, a drugi kandidat za to mesto bio je proslavljeni borac Nenad Pagonis.


Podsetimo, kako je pred ovu sednicu istakao sada već novi čelnik Kik-boks saveza Srbije, on se prihvatio ovog izazova jer želi da "ujedini sve one koji vole kik-boks kao sport", te da se, posle prevazilaženja podela, Savez izvuče iz finansijskih problema.


Po njegovim rečima, iako za samo mesec dana predstoji Evropsko prvenstvo za juniore u Istanbulu, zbog teške finansijske situcaije 20 naših takmičara nije imalo organizovane pripreme, niti rezervisane karte za put ni smeštaj u Turskoj. Tome je Basrak pred sednicu Skupštine dodao da "kik-boks kao izuzetno trefejan srpski sport - nešto tako nije zaslužio".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)