RUSIJA i Ukrajina su i ovog dana u centru pažnje zbog rata koji se odvija od februara 2022. godine, ali se još jedna sportska informacija probila se među najvažnije, najnovije vesti, i to zbog skandala koji se desio na Svetskom prvenstvu u mačevanju.

Simostep

29.07.2023. 15:43

@Stanimir - Одавно је западна политика упловила у спорт. Треба то све добро рестартовати...

nedostupna

29.07.2023. 15:51

Vreme je da Rusi i ostatak nezapadnog sveta naprave nove medjunarodne sportske federacije. Nek se zapadnjaci igraju sami sa sobom. Ionako unistise sport sa politikom, lgbt agendama, trans sportistima itd.

Dada

29.07.2023. 16:05

I ta ukrainka i njena Ukraina ce kao rezultat svega ovoga ,,N E S T A T I,, Toliko o tome....Ruskinja ne treba da se nervira. Gledam i dlusam sve ovo i vidim naseg Noleta .....mrznja ce ih pojesti....

Ratko

29.07.2023. 16:18

Da je to uradila Ruskinja bilo bi joj zabrsnjeno ucesce zauvek na svim takmocenjima na ovoj planeti. Ali ratobornoj Ukrainki nece se nista desiti. Zasto joj nije oduzeta medalja I dodeljena Ruskinji. Nema vise sports sporta samo politika. Treba ukinut svaki sport jer cemu trud treninzi odricanja da bi iz nekih tamo kojekakvih razloga se jednom sportisti tolerisalo a drugi bi za to isto bio suspendovan zauvek.

Boki

29.07.2023. 21:16

Vreme je da rusi Spalte evropu atomskim i hemijskim oruzjem. Jeli ovo mesanje sporeta I Politike za njih nije a Djokovic na kameri napisao Kosovo I to jeste. Hteli ne hteli morace rusi opaliti atomskim oruzjem nazalost Inace nacizmu nigde kraja a da imalo pravede ima Ukraina je odavno Morala biti iskljucena iz ama bas svega Ali nije. NATO su to pravila.

Biljana

30.07.2023. 01:01

Pa sta reći, idiotizam bez granica...ništa novo, očekivano....zapadnjaci uglavnom koriste duple strategije, za svaki slučaj da se jedan izjalovi... Tako i ovde imamo primer gde je svesno dodeljen crni karton i diskvalifikacija, kasnije suspenzija a pre toga je dobila vizu ... veoma podmuklo kao i uvek... Podrška Ruskinji❤️

Kole

30.07.2023. 01:36

Ja se ne sećam da li su zabranjivali Amerima da se takmiče kada su bili u Iraku, Avganistanu... I Kharlan je loše pustupila jer se nije ko čovek pozdravila jer ova Ruskinja sigurno nije masakrirala ljude u Ukrajini, a tek na Evropskom u Novom Sadu prošle godine gde su svi tolko pljuvali Ruse da su morali da odu sa orvenstva pre kraja

walter pravicek

30.07.2023. 06:51

Mač je oružje.Ukrajinka umesto rukovanja,što se mora učiniti kada je borba završena,išla sa mačem na Rusku sabljačicu.A OLIMPIJSKI KOMITE nju poziva na to sportsku priredbu.Dali če se sresti opet?Ili su u tom OK glupaci,ili hoče pošto poto Ukrak+jinki dati do znanja,da vredi više od Ruske takmičarke?Mrzijo jedne,a maze druge?

Bogoje

30.07.2023. 06:58

Ruskinja kad joj je ova pruzila mac umjesto ruke, trebala je pokazati Ukrajinki srednji prst.Ako nista imala bi dusevnu satisfakciju jer ovi iz komiteta su ionako gomila debila i dupeuvlakaca, mogla je pretpostaviti da nece ukrajinku diskvalifikovati.Prije da ce nazvati neki turnir po njoj za koju godinu.Bljak!

Pravda

30.07.2023. 07:18

Jos jedan dokaz kako se zapad ponasa,a da americki licemeri ne postuju nikakve dogovore,sto celi svet je video licemerje zapada i njihovu demokratiju koja je samo maska u svemu tome,a ustvari se krije nesto sasvim drugo iza te njihove demokratije.

Eee

30.07.2023. 10:49

Због Монике Селеш су укинули заставе поред имена тенисера јер наводно они не представљају своје земље него себе. Након што су ратови на тлу бивше СФРЈ престали заставице су враћене на захтев тенисера. Беше ли 1997. година у Атини када бронзани Хрвати нису хтели да буду на подијуму са златним Србима. "Деци" се изашло у сусрет, уместо да су их дисквалификовали и бронзане медаље доделили четвртима на листи. Од онда су почели, не знам под којим изговором, да прво додељују најгорима медаље, а златни морају као сирочићи да чекају да се изређају бронзани и сребрни. Питам се да ли је и данас тако - и то све због кловнова у шаховници. Да се више од две деценије омаловажавају освајачи златних медаља који су пре тог кошаркашког првенства увек први добијали медаље и први се пењали на постоље.

Sindi

30.07.2023. 16:30

Putin na kraju mora izgubiti iluziju fer plej i narediti svim sportisti a da se ne takmiče u državama koje imaju fašistički odnos prema Rusima. Ovako samo čekaju da ih ponižavaju gori od sebe. Oni se osećaju snažni i važni dok uvode sankcije i ponižavaju.

Lila

30.07.2023. 17:42

Ništa novo. Dvostruki standardi. Dobro je da nisu svalili krivicu na Ruskinju pošto je htela da se rukuje "u jeku korone"?. Od njih sve može da se očekuje.