SRBIJA DRUGA NA "TROFEJU BEOGRADA": Mladi vaterpolisti imali generalnu probu pred SP do 20 godina u Rumuniji

Novosti online

06. 06. 2023. u 13:11

BEOGRAD je proteklih dana bio centar evropskog i svetskog vaterpola. Dok su se najbolji klubovi na bazenu "Vlaho Bato Orlić" borili za titulu prvaka Evrope (Pro Reko je u finalu savladao Novi Beograd sa 14:11), mladi vaterpolisti su se na Banjici borili za "Trofej Beograda". Naša selekcija osvojila je drugo mesto iza Mađarske.

СРБИЈА ДРУГА НА ТРОФЕЈУ БЕОГРАДА: Млади ватерполисти имали генералну пробу пред СП до 20 година у Румунији

N. Paraušić

Bila je to i generalna proba pred SP do 20 godina od 10. do 17. juna u Rumuniji. "Delfini" su na startu izgubili od Hrvatske (8:13) i na kraju od Mađarske - 11:12. Savladali su Crnu Goru (12:6), SAD (11:9) i Australiju - 9:5.

Selektor Miloš Korolija na početku turnira nije mogao da računa na Vasilija Martinovića, koji je branio boje Novog Beograda na F8 Lige šampiona. Ipak, MVP prošlogodišnjeg EP do 19 godina u Podgorici priključio se drugovima u finišu turnira.

Na SP naši, koji brane zlato iz Praga 2021, u grupi B su sa Grčkom, SAD i Mađarskom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju