SLEDEĆI JE PARTIZAN: Odbojkaši Vojvodine posle pobede nad Spartakom okreću se crno-belima

Novosti online

14. 04. 2023. u 19:00

ŠAMPION je preživeo "golubove". Odbojkaši Vojvodine su posle drame u majstorici plej-ofa eliminisali Spartak (3:2) i titulu će da brane, kao pre dve godine, protiv Partizana. Prvi meč je 19. aprila u Novom Sadu, a prvak postaje ekipa koja ostvari tri pobede.

СЛЕДЕЋИ ЈЕ ПАРТИЗАН: Одбојкаши Војводине после победе над Спартаком окрећу се црно-белима

ok vojvodina

- Mislim da niko nije očekivao da ćemo ući u ovako neizvesnu završnicu sa Spartakom. Pogotovo nakon prva dva seta, koja smo rešili u našu korist. Ipak, to je odbojka, to je sport. Srećom, utakmica se završila u našu korist, iako je Spartak imao kontru za ulazak u finale. Sami su sebe kaznili, a mi smo to ubrzo iskoristili i zasluženo pobedili. Idemo dalje, očekuje nas finale na tri pobede sa Partizanom - ističe kapiten Novosaaaađana Petar Krsmanović.

Korektor Vojvodine Radoslav Paparapov smatra da je najvažnije da su slomili otpor žilavih Subotičana:

- Pre utakmice smo znali da ćemo možda igrati svih pet setova. Bilo je jedino važno da uspemo da osvojimo tri set. I uspeli smo, jer smo bili strpljivi, hrabri, verovali u ekipu. Ne zaboravimo da je Spartak jedna od najboljih ekipa u Srbiji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda