"PSIHOPATA" PRETUKAO MLADOŽENJU: Svet se čudi neobičnom video snimku, Vaso Bakočević u centru pažnje (VIDEO)

Novosti online

06. 04. 2023. u 19:59

CRNOGORSKI MMA borac Vaso Bakočević, koji nosi nadimak "Psihopata" imao je neobičan meč o kome se govori na društvenim mrežama.

ПСИХОПАТА ПРЕТУКАО МЛАДОЖЕЊУ: Свет се чуди необичном видео снимку, Васо Бакочевић у центру пажње (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub/ Psycho TV by Vaso Bakočević

Umesto klasične momačke večeri prijatelji su budućeg mladoženju iznenadili tako što su mu organizovali borbu sa profesionalnim MMA borcem.  

Vaso Bakočević je mladoženji priredio veče za pamćenje. Odradio je profesionalan meč, bez namere da povredi rivala koji je imao kompletnu zaštitu.

Pokušao je debitant da iznenadi Vasu, ali je crnogorski borac uvek odgovorio odličnom defanzivom koju je pretvorio u napad.

FOTO: Printskrin/Jutjub/ Psycho TV by Vaso Bakočević

Prijatelji su sa strane navijali i dobro se zabavljali. Na kraju je mladoženja pokazao dodatnu hrabrost, tako što je skinuo kacigu, ali jednostavno nije ima šanse protiv Bakočevića.

Pobednik je na kraju odlučio da naplati pobedu. Uzeo je  3.000 evra za desetak minuta i pohvalio se time.

FOTO: Printskrin/Jutjub/ Psycho TV by Vaso Bakočević

- Svaka čast momku. Nikad se nije tukao u životu, a nije ni znao šta ga čeka. Kada je video samo je rekao "oh no". Svaka mu čast na hrabrosti. Dali smo mu rukavice i kacigu, nisam išao da ga povredim. Malo je u telo bilo jače, ali je bilo klasično maltretiranje - rekao je Bakočević i dodao:

- Možda me je jednom, dva puta udario. Kad se boriš s čovekom koji nije borac i kad ga baciš na pod, oni se za vas uhvate. To mi zovemo posmrtni grč. Toliki je stres i strah. Ovo je najbrže zarađenih par hiljada u životu.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)