START NA TRGU SLOBODE: U nedelju u 11 časova počinje 30. Novosadski polumaraton

S.B.

24. 03. 2023. u 15:22

JUBILARNI, 30. Novosadski polumaraton biće održan u nedelju, 26. marta, a start glavne trke je na Trgu slobode u 11 časova.

СТАРТ НА ТРГУ СЛОБОДЕ: У недељу у 11 часова почиње 30. Новосадски полумаратон

S.B.

Pored glavne trke od 21,1 kilometar, takmičari i rekreativci imaće na raspolaganju i trke od 10, odnosno pet kilometara, samostalno i štafetno.

Milan Dolga, direktor Izvršnog odobora manifestacije, naglasio je da je do sada pristiglo više od 1.000 prijava za učešće, od čega oko 150 iz inostranstva. Trka će biti održana na stazi koja ima međunarodni sertifikat za maraton i trku na putu, a prolazi kroz urbani deo grada bez saobraćaja i duž obale Dunava.

Pored Polumaratonske trke od 21,1 kilometar, biće održan i Štafetni polumaraton, rekreativno trčanje - Frtalj maraton od 10,5 kilometara, Trka zadovoljstva od 5 kilometara, trke zadovoljstva za decu od 200, 400, 800 i 1.000 metara, kao i tradicionalna Puzeća trka beba na 4,195 metara.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri