EVROPSKA AMERIKA: Dejan Udovičić računa na 13 vaterpolista koji igraju u klubovima Starog kontinenta

Novosti online

07. 03. 2023. u 14:16

VATERPOLISTI SAD su kao domaćini osigurali učešće na finalnom turniru Svetskog kupa krajem juna u Los Anđelesu. Ipak, selektor Dejan Udovičić je na kvalifikacioni turnir u Zagrebu, koji se igra od 8. do 14. marta, pozvao čak 13 igrača iz evropskih klubova. To samo govori sa koliko ambicija ulazi u atraktivno takmičenje.

ЕВРОПСКА АМЕРИКА: Дејан Удовичић рачуна на 13 ватерполиста који играју у клубовима Старог континента

miloš vukadinović

Podsetimo zvezde tima su Ben Halok (Pro Reko), Aleks Boven (Nosi le Sek), Hanes Dube (Marselj), Maks Irving Telimar). U tim se vratio golman grčkog Peristerima Dru Holand. Inače, prvog dana, u sredu igraju sa domaćinom Hrvatskom.

U evropskim klubovima igraju i Tarner (Mataro), Abramson (Posilipo), Kupido (Barselona), Danstan (Pejs d Eks), Huper (Telimar), Stivenson (Posilipo), Vavić (Barselona) i Vudhed (Vuljagmeni).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna