JEDINSTVO BEZ FINALA: Odbojkašice iz Stare Pazove u revanš meču polufinala Kupa izazivača izgubile od Lugoža sa 3:0

S. K.

01. 03. 2023. u 21:17

EVROPSKA bajka je završena za odbojkašice Jedinstva. Devojke iz Stare Pazove nisu uspele da se plasiraju u finale Kupa izazivača, jer su u revanš meču polufinala u Rumuniji izgubile od Lugoža sa 3:0 (25:16, 25:16, 25:23). Pulenke Jova Cakovića su pre nedelju dana na svom parketu pobedile sa 3:2.

ЈЕДИНСТВО БЕЗ ФИНАЛА: Одбојкашице из Старе Пазове у реванш мечу полуфинала Купа изазивача изгубиле од Лугожа са 3:0

FOTO: CEV

Isidora Kockarević i drugarice nešto jači otpor pružile su samo u trećem setu. Očito je bilo i da ih je stigao umor, jer im je ovo bila treće teška utakmica za sedam dana. Podsetimo, u nedelju su u finalu Kupa Srbije izgubile od Uba sa 3:2.

U ekipi Jedinstva bolje od ostalih bile su Tamara Miljević sa 12 i Branka Tica sa 11 poena. Za Rumunke igraju i naše odbojkašice, libero Silvija Popović i Tanja Grbić, koja je osvojila 3 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade