ČETIRI ŽELJE DVA TROFEJA: U nedelju će se u finalu Kupa Srbije u odbojci u Ubu sastati Partizan - Vojvodina i Ub - Jedinstvo SP (FOTO)

S. K.

23. 02. 2023. u 15:11

UB će u nedelju biti odbojkaška prestonica Srbije. Za trofej Kupa Srbije u finalu će se prvo boriti od 16.30 časova igrači Vojvodine i Partizana, a od 19.00 odbojkašice Uba i Jedinstva. Dvorana će biti ispunjena do poslednjeg mesta, jer su sve ulaznice rasprodate.

ЧЕТИРИ ЖЕЉЕ ДВА ТРОФЕЈА: У недељу ће се у финалу Купа Србије у одбојци у Убу састати Партизан - Војводина и Уб - Јединство СП (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

- Za finale smo se spremali šest, sedam meseci. Veoma smo motivisani, želimo da se revanširamo Partizanu za poraz u Superkupu. Spremni smo da izdržimo pritisak, jer se od nas očekuju samo pobede - kaže kapiten Novosađana Maksim Buculjević.

Crno-beli brane pehar, a vođa tima Milija Mrdak očekuje neizvesno finale:

- Očekujem uzbudljivu utakmicu, Vojvodina je veoma kvalitetna i iskusna. Daćemo sve od sebe i nadamo se pobedi.

Devojke Uba i Jedinstva peti put će ove sezone odmeriti snage. Igračice iz Stare Pazove vode sa 3:1 u pobedama.

- Uzbuđenje je veliko, verujem da će Ub prirediti spektakl koji će dugo da se pamti. Istina je da je Jedinstvo ove godine uspešnije, ali sam uverena da će presuditi nijanse - naglasila je kapitenka Uba Slađana Erić.

Jedinstvo na krilima prve pobede u Kupu izazivača protiv Lugoža (3:2) dolazi u Ub.

- Iza nas je težak period, igramo utakmice svaka tri dana. Dosada smo dva puta pobedile u Ubu. Biće zanimljiva utakmica, verujem u moje saigračice i pobedu - istakle je kapitenka Jedinstva Isidora Kockarević.

BONUS VIDEO - Jagodina se ponosi Sarom Lozo

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)